Toiminta

Partio on maailman suurin nuorisoliike, johon kuuluu noin 45 miljoonaa partiolaista yli 200 maassa. Suomessa partiotoiminnassa on vuosittain mukana noin 65 000 partiolaista. Partiota monipuolisempaa harrastusta saa hakea.

Partion tavoitteena on kasvattaa persoonallisuudeltaan ja elämäntavoiltaan tasapainoisia, vastuuntuntoisia, aktiivisia sekä itsenäisesti ajattelevia paikallisen, kansallisen ja kansainvälisen yhteisön jäseniä. Partion tavoitteet ja päämäärät pyritään saavuttamaan monipuolisen tekemisen kautta. Kaiken ytimessä on yhdessä tekeminen ja oppiminen. Partio on kaikille avoin harrastus kieleen, uskontoon ja taustaan katsomatta.

Partio on mukaansa tempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä (Lähde: Suomen Partiolaiset 2019).

Laitilan Lumikit ry on vuonna 1939 perustettu tyttöpartiolippukunta, joka toimii Laitilan kaupungin alueella. Toiminnassamme on mukana noin 70 paikallista lasta, nuorta ja aikuista. Tarjoamme monipuolista partiotoimintaa lapsesta aikuiseen ja toivotamme tervetulleiksi toimintaamme kaikki partiosta kiinnostuneet.