Kuksa ja tietosuoja

Kuksa

Partiorekisteri Kuksa on partiolaisten yhteinen työkalu, jota käytetään laajasti erilaisten toimintojen hallintaan ja tukemiseen. Rekisteriä ylläpitää Suomen Partiolaiset ja sen tarkempi käyttötarkoitus on kuvattu Kuksan rekisteriselosteessa. Kuksaan voi jokainen partiolainen ja hänelle rekisteriin lisätty huoltaja kirjautua rekisteröitymisen jälkeen muokkaamaan omia ja huollettava tietoja. Partiorekisterissä ilmoittaudutaan myös tapahtumiin, pidetään koulutus-, ansiomerkki- ja ohjelmarekisteriä. Järjestelmän kautta voi hoitaa myös laskutuksen (Lähde: Suomen Partiolaiset 2019)

Kuksaan kirjaudutaan omilla PartioID-tunnuksilla tai huoltajatunnuksilla. PartioID-tunnus luodaan osoitteessa www.kuksa.partio.fi ja sitä varten partiolainen tarvitsee oman jäsennumeronsa ja Kuksaan merkityn sähköpostiosoitteen. Huoltaja tarvitsee huoltajatunnusten tekoon oman huoltajanumeronsa ja Kuksaan merkityn sähköpostin. Kuksa-asioissa auttaa lippukunnan jäsenrekisterinhoitaja.

Kuksan käyttöohjeet huoltajille: PDF

Lisätietoja Kuksasta: Partiorekisteri Kuksa

Tietosuoja

Laitilan Lumikit noudattavat Suomen Partiolaisten ohjeita GDPR-tietosuoja-asetuksen vaatimusten täyttämiseksi. Lisätietoja tietosuojasta saa Suomen Partiolaisten sivuilta.

Laitilan Lumikit ry:n informointiasiakirja, päivitetty 1.10.2019.

Informointiasiakirja Laitilan Lumikit 2019

Kuksan käyttöehdot

Alaikäisten ryhmänjohtajien perehdytys Kuksan käyttöehtoihin