Sirpunpuiston avajaiset 19.11. klo 17-20

Sirpunpuiston ulkoilualueen peruskunnostus on valmistunut valaistusta vaille valmiiksi. Ulkoilureitillä voit kulkea 1.6 km tai 800 m lenkin.

Avajaisten aikana ulkoilureitti on valaistu lyhdyin. Perheen pienimmät voivat osallistua taskulampun avulla pokemon-jahtiin yhdessä oman aikuisen kanssa. Pokemonien löytäjille luvassa Laitila-aiheinen tuotepalkinto Laavulla.

Laavulla ja nuotiopaikalla on tulet tapahtuman ajan. Nuotioilla voi rupatella kaupunginjohtaja Laurin, ikäihmisten palvelujohtaja Sarin, nuorisotyöntekijöiden Vilhelmiinan ja Siirin sekä Laitilan MLL vapaaehtoisten ja Laitilan Lumikkien kanssa rennossa hengessä. MLL Laitila tarjoaa voileipiä ja mehua 50:lle ensimmäiselle kävijälle.

Kannustamme kaikkia lippukuntalaisia ja perheitä osallistumaan uuden lähiretkeilykohteen avajaisiin. Partiohuivit kaulaan!