Lippukuntaposti 9/2021

Ota kaveri mukaan partioon!

Kaikissa partioryhmissä on vielä tilaa, erityisesti uusien sudenpentujen ryhmässä! Partioon saa käydä tutustumassa kolme kertaa vapaasti, joten ota kaveri mukaan tutustumaan uuteen harrastukseen. Kaikille kolokerroille saa tulla tutustumaan, kannattaa kuitenkin ilmoittaa asiasta ennakkoon omalle ryhmänjohtajalle. Ryhmien kokoontumisajat ja johtajat alla.

Syksyn ryhmien kokoontumisajat ja johtajat 

Uudet sudenpennut, tiistaisin 17.30-18.45, Armi Mikola ja Jenni Järvinen

Toisen vuoden sudenpennut (Pikku Pandat), maanantaisin 17.30-18.45, Anniina Hiltunen ja Miia Helin

Kolmannen vuoden sudenpennut (Leppäkertut), maanantaisin 18.00-19.15, Heta Harikkala ja Raakel Moilanen

Seikkailijat (Pilvenhattarat), keskiviikkoisin 18.00-19.30, Tinja Jalonen

Tarpojat (EräKorennot), keskiviikkoisin 18.00-19.30, Karoliina Lintunen, 

Samoajat ja vaeltajat, oman sopimuksen mukaan, Milja, Saana, Emmi

Kokoontumiset seurakuntakodilla (Kauppakatu 8), ensimmäiset kokoontumiset 30.8. alkavalla viikolla.

Lippukuntaleiri PöllöTöllö 

Oletko valmiina hyppäämään seikkailuun, jossa pääset kisaamaan selviytyjissä, haastamaan aivosolut visailuohjelmien parissa ja luomaan uusia mainoksia? Tervetuloa  televisio-ohjelmilla väritetylle Laitilan Lumikkien PöllöTöllö -lippukuntaleirille, joka järjestetään Lehtoniemessä 24.-26.9.2020. Leirillä on luvassa monipuolista ohjelmaa eri ikäkausille. 

Leiri alkaa perjantaina klo 18, mutta Lehtoniemeen voi saapua klo 17 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina klo 13.30. Leirillä yövytään sisätiloissa, mutta nykyinen koronavirustilanne saattaa muuttaa tilannetta. Leirimaksu on 20 euroa. 

Leirille ilmoittaudutaan jäsenrekisteri Kuksassa oheisen linkin kautta viimeistään 15.9. mennessä: kuksaan.fi/43875 . Leirille ilmoittautuneet saavat tarkempaa tietoa sisältävän leirikirjeen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen.

Huomioitavaa on, että leirin ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja leirimaksu palautetaan vain sairaustapauksissa.  

Leirillä noudatetaan Suomen Partiolaisten koronaohjeistusta: https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/

Lisätietoja leiristä voi tiedustella omilta johtajilta tai leirinjohtajilta:

Anne Hiekka 

Miia Jalonen 

Milja Helkkula (milja@lailanet.fi)

Heta Harikkala 

Nähdään leirillä!

Jäsenmaksut ja jäsenmaksuvapautukset

Lippukuntamme partiolaisten vuosittainen jäsenmaksu on 59,50 euroa. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n että Lounais-Suomen partiopiirin jäsenmaksu ja partiovakuutus. Jäsenmaksut laskutetaan pääasiassa marraskuun aikana, mutta osalle lippukunnasta jäsenmaksulasku on jo tullut. Lisätietoja jäsenmaksusta ja partiovakuutuksesta löydät täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Jäsenmaksuun on mahdollista hakea jäsenmaksuvapautusta Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:ltä. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksesta päättää Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja vapautus ei tule lippukunnan johtajiston tietoon. Jäsenmaksuvapautusta anotaan Kuksa-jäsentietorekisterin kautta. Lisätietoja aiheesta ja ohjeet jäsenmaksuvapautushakemuksen täyttämiseen täältä:  

https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Suora linkki Kuksaan hakemaan jäsenmaksuvapautusta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemuslomake_tayta.aspx?HAKId=45

Lisätietoja jäsenmaksusta lippukunnanjohtajalta Karoliinalta (karoliina.lintunen1@gmail.com) ja Kuksasta jäsenrekisterinhoitaja Miljalta (milja@lailanet.fi)

Syksyn tapahtumat:

24.-26.9.2021 Lippukuntaleiri PöllöTöllö

Loka-marraskuussa ryhmien omat retket ja adventtikalenterikampanja

6.12. Soihtukulkue

15.12. Lippukunnan joulujuhla

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

Mukavaa partiosyksyn alkua!

Lumikkien johtajisto