Partion aloitustapahtuma 18.8.2021

Hei partiolainen ja huoltaja!

Partio alkaa perinteisesti jälleen syyskuun alussa viikkotoiminnan myötä. Tätä ennen on partioon ilmoittautuminen uusille ja vanhoille partiolaisille uudella seurakuntatalolla (Kauppakatu 8) keskiviikkona 18.8. klo 17.30-19.00 välisenä aikana. Ilmoittautumisessa tapaat ryhmänjohtajasi, saat tietoa viikkotoiminnan aloituksesta ja tulevasta partiosyksystä. Uusia ja nuorimpia partiolaisia kehotetaan saapumaan paikalle huoltajan kanssa, vanhat partiolaiset voivat ilmoittautua yksin. Toivomme maskin käyttöä ilmoittautumistapahtumassa. Mikäli et pääse ilmoittautumiseen, laita viestiä ryhmänjohtajallesi tai lippukunnan johtajiston sähköpostiin (lippukuntalaitilanlumikit@gmail.com)

Pyydämme vanhoja partiolaisia tuomaan mukanaan myös valmiiksi täytetyn henkilötietolomakkeen. Tarvittaessa lomakkeita on saatavilla myös ilmoittautumisessa. Käytämme tietoja jäsenrekisteri Kuksan päivitykseen. Lisätietoja Kuksasta ja sen käytöstä saat jäsenrekisterinhoitaja Miljalta (milja@lailanet.fi).

 

Partioterveisin,
Lumikkien johtajisto