Lippukuntaposti 8/2021

Lippukuntaposti 8/2021

Partio alkaa taas syyskuun alussa!

Partio alkaa perinteisesti jälleen syyskuun alussa viikkotoiminnan myötä. Tätä ennen on partioon ilmoittautuminen uusille ja vanhoille partiolaisille uudella seurakuntatalolla (Kauppakatu 8) keskiviikkona 18.8. klo 17.30-19.00 välisenä aikana. Ilmoittautumisessa tapaat ryhmänjohtajasi, saat tietoa viikkotoiminnan aloituksesta ja tulevasta partiosyksystä. Uusia ja nuorimpia partiolaisia kehotetaan saapumaan paikalle huoltajan kanssa, vanhat partiolaiset voivat ilmoittautua yksin. Mikäli et pääse ilmoittautumiseen, laita viestiä ryhmänjohtajallesi tai Karoliinalle (karoliina.lintunen1@gmail.com).

Aikuisia mukaan toimintaan

Tulevana syksynä erityisesti uusien sudenpentujen ja kolmannen vuoden sudenpentujen (Leppäkertut) ryhmiin kaivataan vielä uusia aikuisia johtajaksi! Ryhmille on jo osa johtajistosta olemassa, mutta toivomuksena olisi saada molempiin ryhmiin vielä muutama aikuinen johtajaksi, jolloin ryhmillä olisi isompi johtajaporukka. Partiotausta ei ole vaatimus, lippukunnan johtajisto tarjoaa perehdytyksen johtamisen saloihin ja tutustuttaa partiotoimintaan!

Lippukunnan leiri

Lumikkien perinteeksi muodostunut lippukuntaleiri järjestetään Lehtoniemessä 24.-26.9.2021. Leirin teemaksi valikoitui tänä vuonna televisio-ohjelmat. Lisätietoa lippukuntaleiristä on luvassa elokuun aikana. 

Partiosyksyn tärkeät päivämäärät ja tapahtumat

13.-14.8. Sudenpentujen retki Kaikun metsästysmajalla

18.8. Aloitustapahtuma uudella seurakuntatalolla

24.-26.9. Lippukunnan leiri Lehtoniemessä

6.12. Soihtukulkue

15.12. Puurojuhla

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

Mukavaa partiosyksyn alkua!

Lumikkien johtajisto