Lippukuntaposti 5/2021

Nahkalilja

Nahkalilja on suoritus, jossa kävellään tai hiihdetään tietty matka tiettynä aikana. Lumikkien helatorstain nahkalilja on lippukunnan oma erikoisuus: oranssi nahkalilja, jossa käveltävä matka on 20 kilometriä ja se kävellään helatorstaipäivän aikana. Muista nahkaliljoista poiketen oranssista ei tarvitse tehdä kirjallista päiväkirjaa. Tapahtuma on seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Lisätietoja nahkaliljoista: https://fi.scoutwiki.org/Nahkalilja

Aloitusajankohta klo 9.30 ja loppumisajankohta viimeistään klo 18.00. Aloitus- ja päättymispaikka Laitilassa ilmoitetaan osallistujille tapahtumaviikolla. Vaellettava matka 20 kilometriä. Matkalla on huoltopiste, jossa lounas ja juomatäyttö.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta 9.5. mennessä. Kuksa-linkki: kuksaan.fi/41583

Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Varustelistaus:

– säänmukainen vaatetus

– hyvät kengät kävelyyn

– päähine (pakollinen)

– aurinkolasit ja aurinkorasva – partiohuivi

– ruokailuvälineet

– omat välipalat (pähkinät, karkki, keksit ym.) – rakkolaastarit

– vaihtosukat

– juomapullo

– reppu

Huomioithan, että repun yhteispainon tulee olla vähintään 5 kiloa, jotta nahkaliljasuoritus hyväksytään. Reput punnitaan lähdössä.

Lisätietoja Karoliinalta ja omalta johtajaltasi. Karoliina Lintunen (karoliina.lintunen1@gmail.com)

Aikuisrekry

Helatorstaina 13.5. klo 12-15 järjestetään Kaikille avoin kaupunkisuunnistus -aikuisrekrytapahtuma. Voit siis osallistui Seppo.io -suunnistukseen, jossa pääset tutustumaan partioon ja sen toimintaan. Tapahtuman ajan Laitilan Lumikkien infopiste sijaitsee Laitilan seurakunnan uusien tilojen edessä osoitteessa Kauppakatu 8. 

Suunnistamiseen tarvitset älylaitteen, esimerkiksi älypuhelin tai tabletti, jossa on toimiva netti ja GPS-paikannus. Tapahtuma on täysin ilmainen ja toivomme, että mahdollisimman moni osallistuu, sillä pystymme huolehtimaan kokoontumisrajoituksista ja turvaväleistä. 

Lumikkien kesäpäivät

Laitilan Lumikkien perinteisille kesäpäivät järjestetään 23.5. Lehtoniemen rantasaunalla (Rantalantie 274). Seikkailijat viettävät kesäpäiviä kello 10-13 ja sudenpennut heidän jälkeensä kello 13-16. Kesäpäivien ohjelmassa on uintia ja saunomista, kisailua, ja tarjolla on myös pientä purtavaa. Tänä vuonna kesäpäivillä annetaan myös partiolupaus. 

Paikalle saavutaan omilla kyydeillä, kannattaa suosia kimppakyytejä. Mukaan tarvitset: uimavarustuksen, ruokailuvälineet, partiohuivin ja partiopaidan lupauksenantoa varten. Oma juomapullo on hyvä myös ottaa mukaan. 

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta huoltajien kuksa-tunnuksilla: http://kuksaan.fi/41779  ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.5.2020!

HUOM! Kesäpäivillä noudatetaan Suomen Partiolaisten koronaohjeistusta: https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/

Lisätietoja kesäpäivistä Miia Helin puh.0409609406

                                            Anniina Hiltunen puh.04577340767

Kesäleiri tai päiväretki

Koko lippukunnan kesäleiri tai päiväretki Laitilassa toteutuu heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna koronatilanteen salliessa. Lisätietoja tapahtumasta tulossa myöhemmin tapahtuman johtajilta Karoliinalta ja Emmiltä.

Kevään ja alkusyksyn tärkeät päivämäärät

9.5. Viimeinen ilmoittautumispäivä Nahkaliljaan

13.5. Aikuisrekry

13.5. Nahkalilja

16.5. Viimeinen ilmoittautumispäivä Lumikkien kesäpäiville

23.5. Lippukunnan kesäpäivät Lehtoniemen rantasaunalla

2.-4.7. Kesäleiri Laitilassa

elokuussa Sudenpentujen retki

18.8. Aloitustapahtuma

24.-26.9. Lippukunnan leiri Lehtoniemessä

 

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

 

Hyvää partiokevään jatkoa!

Lumikkien johtajisto