Tervetuloa Lumikkien helatorstain Nahkaliljaan!

Nahkalilja on suoritus, jossa kävellään tai hiihdetään tietty matka tiettynä aikana. Lumikkien helatorstain nahkalilja on lippukunnan oma erikoisuus: oranssi nahkalilja, jossa käveltävä matka on 20 kilometriä ja se kävellään helatorstaipäivän aikana. Muista nahkaliljoista poiketen oranssista ei tarvitse tehdä kirjallista päiväkirjaa. Tapahtuma on seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Lisätietoja nahkaliljoista: https://fi.scoutwiki.org/Nahkalilja

Aloitusajankohta klo 9.30 ja loppumisajankohta viimeistään klo 18.00. Aloitus- ja päättymispaikka Laitilassa ilmoitetaan osallistujille tapahtumaviikolla. Vaellettava matka 20 kilometriä. Matkalla on huoltopiste, jossa lounas ja juomatäyttö.

Ilmoittautuminen Kuksan kautta 9.5. mennessä. Kuksa-linkki: kuksaan.fi/41583

Tapahtuma on osallistujille ilmainen.

Varustelistaus:

– säänmukainen vaatetus
– hyvät kengät kävelyyn
– päähine (pakollinen)
– aurinkolasit ja aurinkorasva – partiohuivi

– ruokailuvälineet
– omat välipalat (pähkinät, karkki, keksit ym.) – rakkolaastarit
– vaihtosukat
– juomapullo
– reppu

Huomioithan, että repun yhteispainon tulee olla vähintään 8 kiloa, jotta nahkaliljasuoritus hyväksytään. Reput punnitaan lähdössä.

Lisätietoja Karoliinalta ja omalta johtajaltasi. Karoliina Lintunen (karoliina.lintunen1@gmail.com)