Aikuisrekryn uusi ajankohta ja Nahkalilja

Aikuisrekryn uusi ajankohta

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi tapahtuma on jouduttu siirtämään. Uusi ajankohta Aikuisrekrylle on helatorstaina 13.5. klo 12-15. Toivomme paikalle mahdollisimman monta osallistujaa, sillä meidän on mahdollista huolehtia turvaväleistä. Ohjelmassa on Seppo.io -suunnistusta, joten otathan mukaan älylaitteen, jossa on toimiva internetyhteys ja GPS-paikannus. Lisätietoa tapahtumasta tulossa toukokuun alussa. 

Nahkalilja

Aikuisrekryn lisäksi helatorstaina on luvassa nahkaliljoja! 

Mikä on nahkalilja? Nahkalilja on vaellusmerkki, jonka saa suoritettuaan tietyn pituisen kävelymatkan. Nahkaliljaa varten pitää tehdä määrätyn pituinen vaellus 24 tunnin aikana 1-3 toverin seurassa, kantaa mukana n. 8 kiloa painavat päiväretkivarusteet sisältävä reppu ja antaa kirjallinen selostus retkestä. Nahkaliljat eri tasoille matkan pituuden mukaan. Helatorstaina tarjoamme suoritettavaksi seikkailijoille ja sitä vanhemmille oranssin nahkaliljan (20 km kävely, ei tarvetta tehdä kirjallista selostusta). Tulevaisuudessa tarjoamme mahdollisuuden suorittaa seuraavia nahkaliljatasoja vihreästä (40 km) harmaaseen (60 km) asti. Lisätietoja nahkaliljasta: https://fi.wikipedia.org/wiki/Nahkalilja

Helatorstaina 13.5. Nahkaliljan suoritus alkaa klo 9.30 tarkemmin ilmoitettavasta paikasta ja päättyy vaeltajien suoritettua 20 kilometrin matkan. Matkalla on luvassa ruoka- ja juomahuolto ja osallistumismaksua ei ole. Lisätietoja aikataulusta, reitistä ja ilmoittautuminen tulossa toukokuun alkuun mennessä!

Lisätietoja Karoliinalta (karoliina.lintunen1@gmail.com)

Partioterveisin, 

Lumikkien johtajisto