Lippukuntaposti 4/2021

Sudenpentujen yhteinen retki

Sudenpennuille järjestettävä retki 16-17.4.2021 on päätetty perua tämänhetkisen koronatilanteen vuoksi. Retki siirtyy myöhempään ajankohtaan luultavimmin syksyn alkuun, jolloin jo toivottavasti päästäisiin järjestämään retkiä normaalisti. Retken uusi ajankohta sekä lisätietoa on luvassa kevään loppupuolella. 

Lupauksenanto

Partiokirkko ja lupauksenantotilaisuus järjestetään sunnuntaina 11.4. klo 10 Pyhän Mikaelin kirkossa. Tapahtuma korvaa tammikuulta perutun Tammikirkon. Tapahtuma järjestetään etänä. Lupauksenanto striimataan Laitilan seurakunnan YouTube-kanavalle, ja partiolaiset voivat antaa lupauksensa seuratessaan tilaisuutta. Ensimmäisen vuoden partiolaiset saavat partiolupauksen annettuaan huiveihinsa lippukunnan huivimerkin. Myös lippukunnan kesäpäivillä on mahdollisuus lupauksenantoon, mikäli tilanne sen sallii. 

Aikuisrekry

Hei sinä aikuinen!

Toivotko elämääsi uuden kokemista ja oppimista, uusia ystäviä ja luonnossa liikkumista? Niitä olisi tarjolla partiossa! Laitilan Lumikit etsii riveihinsä uusia aikuisjäseniä.

Mikäli haluat tutustua partiotoimintaan enemmän, olet tervetullut kaikille avoimeen kaupunkisuunnistukseen Laitilan keskustaan perjantaina 23.4. Kaupunkisuunnistus toteutetaan Seppo.io -alustalla, eli tarvitset vain älylaitteen, esimerkiksi matkapuhelimen, jossa on nettiyhteys. Rastit aukeavat älylaitteella, kun se GPS-yhteyden välityksellä tunnistaa saapuneensa oikeaan paikkaan. Suunnistuksen voi siis toteuttaa itsenäisesti ja turvavälit huomioiden välillä klo 17-20. Tarkemmat ohjeet ja linkki suunnistukseen julkaistaan Lumikkien Facebook -sivuilla perjantaina 23.4.

Mikäli tilanne sen sallii, Lumikkien johtajistoa on tuolloin klo 17-20 vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin ja jakamassa lisää infoa partiotoimintaan liittyen. 

Lumikkien toiminnan kehittäminen

Johtajaneuvosto ja hallitus on kokouksissaan päättänyt lähteä kehittämään lippukunnan toimintaa. Ensimmäinen askel on ottaa mukaan lisää aikuisia (myös miehiä!), johtajia, avittajia. Tulevana syksynä sudenpentuihin otetaan ensimmäistä kertaa mukaan myös poikia. Otamme syksyllä mukaan myös eskari-ikäisiä lapsia, mikäli heidän oma huoltajansa lähtee auttamaan viikkotoiminnnan toteuttamisesssa.

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä. Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia tehtäviä eli pestejä – ja millaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään keksimään. 

Jos kiinnostuit ja haluat lähteä mukaan toimintaan, niin lue lisää aikuisrekrystä tai ota rohkeasti yhteyttä lippukunnanjohtaja Karoliinaan (karoliina.lintunen1@gmail.com) tai kehittämistehtävän johtajaan Timoon (timo.viskari@partio.fi)

Kevään tärkeät päivämäärät

11.4. Partiokirkko Laitilassa 

15.4. Viimeinen ilmoittautumispäivä HUHU-leirille (samoajat/vaeltajat)

23.4. Aikuisrekrytapahtuma Laitilan keskustassa

23.5. Lippukunnan kesäpäivät Laitilassa

2.-4.7. Kesäleiri Laitilassa

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

 

Hyvää partiokevään jatkoa!

Lumikkien johtajisto