Kaikille avoin kaupunkisuunnistus

Hei sinä aikuinen!

Toivotko elämääsi uuden kokemista ja oppimista, uusia ystäviä ja luonnossa liikkumista? Niitä olisi tarjolla partiossa! Laitilan Lumikit on laitilalainen partiolippukunta, joka etsii riveihinsä uusia aikuisjäseniä.

Aikuiset jäsenet mahdollistavat lasten ja nuorten harrastamisen, mutta saavat myös itse kokea elämyksiä esimerkiksi vaelluksilla, retkillä ja leireillä. Aikaisempaa partiokokemusta ei tarvita, eikä uuden jäsenen tarvitse sitoutua enempää kuin pystyy ja tahtoo – toiminnassamme on tilaa harrastaa juuri sen verran kuin itse haluaa.

Mikäli haluaisit tutustua partiotoimintaan enemmän, olet tervetullut kaikille avoimeen kaupunkisuunnistukseen Laitilan keskustaan perjantaina 23.04. Kaupunkisuunnistus toteutetaan Seppo.io- alustalla, eli tarvitset vain älylaitteen, esimerkiksi matkapuhelimen, jossa on nettiyhteys. Rastit aukeavat älylaitteella, kun se GPS-yhteyden välityksellä tunnistaa saapuneensa oikeaan paikkaan. Suunnistuksen voi siis toteuttaa itsenäisesti ja turvavälit huomioiden välillä 17-20. Tarkemmat ohjeet ja linkki suunnistukseen julkaistaan tällä sivulla perjantaina 23.04.

Mikäli tilanne sen sallii,  Lumikkien johtajistoa on paikalla keskustassa tuolloin 17-20 vastaamassa mahdollisiin kysymyksiin ja jakamassa lisää infoa partiotoimintaan liittyen. Lisätietoa tapahtumasta saa Laitilan Lumikkien Facebook-sivuilta lähempänä tapahtuman ajankohtaa.

Tervetuloa!