Lippukuntaposti 3/2021

Otava2020

Lounais-Suomen Partiopiirin piirihallitus on päättänyt perua piirileiri Otavan kesältä 2021 vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi. Leiri perutaan eikä sitä siirretä myöhempään ajankohtaan. Kesällä 2022 järjestetään koko Suomen partioleiri Finnjamboree Kajo, siitä lisätietoja myöhemmin tänä vuonna!

Sudenpentujen retki

Sudenpennuille järjestetään yhteinen yön yli retki Kaikun metsästysmajalla 16.-17.4.2021.  Saapuminen retkelle on perjantai-iltana klo 18.00. Sudenpentu pääsee retkellä mm. testaamaan omia partiotaitojaan. Retkellä nuorimmat sudenpennut yöpyvät sisätiloissa ja vanhemmat sudenpennut yöpyvät puolijoukkueteltassa. Retki päättyy lauantaina klo 17.00. Retkimaksu on 10€. Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu alla olevan Kuksa-linkin kautta: kuksaan.fi/40289

Viimeinen ilmoittautumispäivä retkelle on 4.4.2021. 

Tarkempi retkikirje lähetetään ilmoittautumisajan päätyttyä. Lisätietoa retkestä saat retken johtajalta Matildalta sekä muilta sudenpentujohtajilta:

Matilda Rantapere    puh. 04577342789

Anniina Hiltunen       puh.04577340767

Miia Helin                 puh. 0409609406

Noora Pullinen         puh. 0442742802

Lumikkien toiminnan kehittäminen

Johtajaneuvosto ja hallitus on kokouksissaan päättänyt lähteä kehittämään lippukunnan toimintaa. Ensimmäinen askel on ottaa mukaan lisää aikuisia (myös miehiä!), johtajia, avittajia. Tulevana syksynä sudenpentuihin otetaan ensimmäistä kertaa mukaan myös poikia. Otamme syksyllä mukaan myös eskari-ikäisiä lapsia, mikäli heidän oma huoltajansa lähtee auttamaan viikkotoiminnnan toteuttamisesssa.

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä. Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia tehtäviä eli pestejä – ja millaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään keksimään. 

Jos kiinnostuit ja haluat lähteä mukaan toimintaan, niin lue alta lisää aikuisrekryn ajankohdasta tai ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Karoliinaan (karoliina.lintunen1@gmail.com) tai kehittämistehtävän johtajaan Timoon (timo.viskari@partio.fi)

Aikuisrekry

Kaipaamme toimintaamme mukaan uusia aikuisia ja ryhmänjohtajia. Erityisesti syksyn 2021 johtajatilanne näyttää tällä hetkellä huonolta, sillä useat ryhmänjohtajat jäävät pois toiminnasta opiskeluiden ja muiden kiireiden vuoksi. Aikuisia kaivataan mukaan myös muuhun partiotoimintaan, kuten retkille ja leireille.

Tule kuulemaan lisää ja tutustumaan partioon ja johtajiin Laitilan torille 23. huhtikuuta klo 17-20. Tapahtumassa sinun on mahdollista osallistua kaupunkisuunnistukseen, josta saat myös lisätietoa partiosta ja johtajatoiminnasta.

Lupauksenanto

Partiokirkko ja lupauksenantotilaisuus järjestetään sunnuntaina 11.4. klo 10 Pyhän Mikaelin kirkossa. Tapahtuma korvaa tammikuulta perutun Tammikirkon. Partiokirkon yhteydessä nuorimmat partiolaiset antavat partiolupauksen yhdessä oman ryhmänsä kanssa. Ensimmäisen vuoden partiolaiset saavat partiolupauksen annettuaan huiveihinsa lippukunnan huivimerkin. Tarjoamme mahdollisuuden myös partiolupauksen antamiseen lippukunnan kesäpäivillä jos partiokirkkoon osallistuminen ei ole mahdollista. Lupauksenanto striimataan Laitilan seurakunnan YouTube-kanavalle, joten läheiset voivat seurata lupauksenantoa kotoa.

Partiokirkosta ja sen järjestelyistä koronarajoitusten valossa toimitetaan myöhemmin tarkempi ohjeistus.

Kevään tärkeät päivämäärät

11.4. Partiokirkko Laitilassa 

16.-17.4. Sudenpentujen retki Kaikun metsästysmajalla

23.4. Aikuisrekrytapahtuma Laitilan torilla

23.5. Lippukunnan kesäpäivät Laitilassa

2.-4.7. Kesäleiri Laitilassa

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

Hyvää partiokevään alkua!

Lumikkien johtajisto