Lippukuntaposti 2/2021

Hyvää helmikuuta!

Lupauksenantotilaisuus

Lupauksenantotilaisuus siirretään huhtikuulle partiokirkon yhteyteen. 

Sudenpentujen partiopaidat

Sudenpentujen partiopaidat ovat saapuneet ja ovat noudettavissa seuraavassa lähipartiotapaamisessa. Muistutamme partiopaitojen ja merkkien maksusta.

Partio ja korona

Seuraamme toiminnassamme alueellisia ja partiopiirin rajoituksia. Partio pidetään mahdollisuuksien mukaan ulkona turvavälein. Helmikuun loppuun asti kaikki ryhmät ovat etänä. Maaliskuun alusta ryhmät toimivat johtajan ilmoituksen mukaan joko etänä tai lähipartiona koronatilanteen mukaan. Huolehditaan yhdessä toiminnan jatkumisesta vastuullisesti ja turvallisesti.

Lisätietoja ohjeistuksista: https://lounaissuomi.partio.fi/lippukunnalle/viestinta-ja-markkinointi/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/

Uusia johtajia mukaan?

Kaipaamme toimintaamme mukaan uusia aikuisia ja ryhmänjohtajia. Erityisesti syksyn 2021 johtajatilanne näyttää tällä hetkellä huonolta, sillä useat ryhmänjohtajat jäävät pois toiminnasta opiskeluiden ja muiden kiireiden vuoksi. 

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä. Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia tehtäviä eli pestejä – ja millaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään keksimään. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Karoliinaan (karoliina.lintunen1@gmail.com)

Alkuvuoden ja kevään tärkeät päivämäärät

25.4. Partioparaati Turussa

17.4. Seikkailijoiden ja tarpojien partiotaitokilpailu Riimu

18.4. Partiokirkko Laitilassa (ajankohta tarkentuu myöhemmin)

8.5. Sudenpentujen partiotaitokilpailu Liedossa

23.5. Lippukunnan kesäpäivät Laitilassa

10.-17.6. Otava2020

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi