Lippukuntaposti 12/2020

Partiovuosi 2021

Partiovuosi 2020 päättyy joulukuussa ryhmänjohtajien ilmoittamana ajankohtajana ja partioryhmien viikoittaiset kokoontumiset alkavat tammikuussa 2021 ryhmänjohtajien ilmoittamana ajankohtana. Koronatilanteen muuttuminen saattaa kuitenkin aiheuttaa muutoksia toimintaan alkuvuoden aikana.

Tammikirkko

Partiovuoden ensimmäinen yhteinen koko lippukunnan tapahtuma on perinteinen Tammikirkko, joka on Laitilan Pyhän Mikaelin kirkossa 31.1. klo 10. Tammikirkossa partiolaiset antavat vuosittain uusittavan partiolupauksen. Ensimmäisen vuoden sudenpennut saavat partiolupauksen annettuaan huiveihinsa lippukunnan huivimerkin. Tarjoamme mahdollisuuden myös partiolupauksen antamiseen lippukunnan alkuvuoden yhteisissä tapahtumissa, jos Tammikirkkoon osallistuminen ei ole mahdollista. 

Partion jäsenkokous hyväksyi marraskuussa uuden partion peruskirjan, jonka myötä partiolupaus muuttui. Uusi partiolupaus on: “Lupaan parhaani mukaan elää maani ja maailman parhaaksi, kasvaa katsomuksessani ja toteuttaa <ikäkauden> ihanteita joka päivä.”.  Partiolupausta harjoitellaan alkuvuoden koloilloissa.

Tammikirkon jälkeen kokoonnutaan kirkkokahveille Kirkkokodille, jonne partiolaiset läheisineen ovat lämpimästi tervetulleita. Kirkkokodilla jaamme huivimerkit ja palkitsemme ansioituneita partiolaisia sekä jaamme adventtikalenterien myyntipalkinnot.

Tarkempaa tietoa tapahtumasta tulee alkuvuonna.

Uusia johtajia mukaan?

Kaipaamme toimintaamme mukaan uusia aikuisia ja ryhmänjohtajia. Erityisesti syksyn 2021 johtajatilanne näyttää tällä hetkellä huonolta, sillä useat ryhmänjohtajat jäävät pois toiminnasta opiskeluiden ja muiden kiireiden vuoksi. 

Partio on mukaansatempaava harrastus myös aikuiselle eikä harrastuksen aloittamiseen tarvita aikaisempaa partiokokemusta. Partiossa pääset kehittämään aivan uusia puolia itsestäsi ja samalla saat hyvää vastapainoa työelämälle. Tutustut uusiin ihmisiin, pääset kokemaan ja oppimaan uutta, pitämään hauskaa ja olemaan samalla iso apu ja ilo monen lapsen ja nuoren elämässä. Partio on joustava harrastus, jonka voit muovata itsellesi sopivaksi ja omannäköiseksi. Voit itse määritellä kuinka paljon tahdot antaa aikaasi partiolle ja mitä haluat partiossa tehdä. Partiossa on lukematon määrä erilaisia tehtäviä eli pestejä – ja millaista pestiä ei vielä ole, sellainen pystytään keksimään. 

Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Karoliinaan (karoliina.lintunen1@gmail.com)

Alkuvuoden ja kevään tärkeät päivämäärät

31.1. Tammikirkko ja lupauksenanto

13.2. Kylmääki 2.0 -talvikisat Kaarinassa tarpojille, samoajille ja vaeltajille

9-11.4. Lippukunnan kevätretki ja paraatiharjoitukset

17.4. Seikkailijoiden ja tarpojien partiotaitokilpailu Riimu

25.4. Partioparaati Turussa

8.5. Sudenpentujen partiotaitokilpailu Kaarinassa

23.5. Lippukunnan kesäpäivät

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on. 

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

 

Lumikkien johtajisto toivottaa kaikille partiolaisille sekä huoltajille hyvää joulua ja partiorikasta uutta vuotta 2021!