Lippukuntaposti 10/2020

Adventtikalenterien myynti

Partiosyksy on edennyt siihen vaiheeseen, että perinteinen adventtikalenterien myynti on ajankohtainen. Adventtikalenterien myynti on lippukuntamme tärkein varainhankintakeino. Tänä vuonna kalenterin hinta on 10 € ja kalenterien kaikki tuotot menevät suoraan partiotoiminnan tukemiseen. Lippukuntamme osuus kalenterin myyntihinnasta on 4,50 €, partiopiirin 2,85 € ja keskusjärjestön 2,65 €. Tänä vuonna lippukuntamme käyttää adventtikalentereista saadut tulot leiri- ja retkimaksujen tukemiseen. Kalentereiden myynti alkaa 15.10., jonka jälkeen myynnin saa vasta aloittaa. On tärkeää siis huomioida, että jos saatte kalenterit jo ennen tuota kyseistä päivämäärää niin ettehän myy kalentereita vielä. Kaikki myymättä jääneet kalenterit tulee palauttaa ryhmänjohtajalle tai kalenterivastaavalle viimeistään 1.12., jolloin järjestetään lippukunnan yhteinen puurojuhla. Lisätietoa adventtikalenterien myynnistä on luvassa lokakuun aikana.

Jäsenmaksut ja jäsenmaksuvapautukset

Lippukuntamme partiolaisten vuosittainen jäsenmaksu on 56,50 euroa. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n että Lounais-Suomen partiopiirin jäsenmaksu ja partiovakuutus. Jäsenmaksut laskutetaan pääasiassa marraskuun aikana, mutta osalle lippukunnasta jäsenmaksulasku on jo tullut. Lisätietoja jäsenmaksusta ja partiovakuutuksesta löydät täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Jäsenmaksuun on mahdollista hakea jäsenmaksuvapautusta Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:ltä. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksesta päättää Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja vapautus ei tule lippukunnan johtajiston tietoon. Jäsenmaksuvapautusta anotaan Kuksa-jäsentietorekisterin kautta. Lisätietoja aiheesta ja ohjeet jäsenmaksuvapautushakemuksen täyttämiseen täältä:

https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Suora linkki Kuksaan hakemaan jäsenmaksuvapautusta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemuslomake_tayta.aspx?HAKId=45

Lisätietoja jäsenmaksusta lippukunnanjohtajalta Karoliinalta (karoliina.lintunen1@gmail.com) ja Kuksasta jäsenrekisterinhoitaja Miljalta (milja@lailanet.fi)

Asiointipalvelu
Tänä syksynä Suomen partiolaiset on ottanut käyttöönsä asiointipalvelun, joka on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen. Asiointipalvelu on luotu helpottamaan keskeisiä jäsenyyteen liittyviä toimia, kuten tietojen päivittämistä ja tapahtumiin ilmoittautumisen. Asiointipalvelu vastaa toiminnoiltaan Kuksaa, mutta luotu helppokäyttöisemmäksi. Asiointipalveluun kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaan ja asiointipalveluun pääset osoitteesta asiointi.partio.fi. Lisätietoa ja ohjeita saat osoitteesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/ tai lippukuntamme jäsenrekisterinhoitajalta Miljalta (milja@lailanet.fi).

Syksyn tärkeät päivämäärät

10.10. Hunaja2020 partiotaitokisat

23.-25.10. Eräkorentojen vaellus

15.10. Adventtikalenterien myynti alkaa

7.11. Sudenpentujen yhteinen päiväretki

21.11. Lippukunnan yhteinen reissu Turkuun

1.12. Puurojuhla Louhelinnassa

6.12. Soihtukulkue

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa, niin pääset näkemään, millaista toimintaa lippukunnassamme on.

Instagram: laitilanlumikit

Facebook: Laitilan Lumikit

Nettisivut: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi

Hyvää partiosyksyn jatkoa!

Terveisin Lumikkien johtajisto