Lippukuntaposti 9/2020

Syksyn kokoontumisajat

Uudet sudenpennut maanantaisin 17.30-18.45.

Leppäkertut maanantaisin 17.30-18.45.

Yöperhoset/Pikkusudet keskiviikkoisin 17.30-19.00.

Eräkorennot keskiviikkoisin 17.30-19.00.

Leisku2020

Oletko valmiina hyppäämään seikkailuun, jossa aarteet odottavat löytäjäänsä? Oletko juuri sinä Afrikan tähden -löytäjä vai menetätkö rahat rosvolle? Tervetuloa Afrikan tähti -teemaisella Laitilan Lumikkien Leisku2020 -lippukuntaleirille, joka järjestetään Lehtoniemessä 25.-27.9.2020. Leirillä on luvassa monipuolista ohjelmaa eri ikäkausille.

Leiri alkaa perjantaina klo 18, mutta Lehtoniemeen voi saapua klo 17 alkaen. Leiri päättyy sunnuntaina klo 13.30. Leirillä yövytään sisätiloissa, mutta nykyinen koronavirustilanne saattaa muuttaa tilannetta. Leirimaksu on 20 euroa. Leirille ilmoittaudutaan Kuksa-linkin kautta viimeistään 13.9. mennessä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/login.aspx?Id=35886. Leirille ilmoittautuneet saavat tarkempaa tietoa sisältävän leirikirjeen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. Huomioitavaa on, että leirin ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuminen on sitova, ja leirimaksu palautetaan vain sairaustapauksissa.  

Leirillä noudatetaan Suomen Partiolaisten koronaohjeistusta: https://www.partio.fi/lippukunnille/projektit-ja-hankkeet/ohjeita-korona-aikaan-lippukunnille/

Lisätietoja leiristä voi tiedustella omilta johtajilta tai leirinjohtajilta:

Noora Pullinen (noora.pullinen@lailanet.fi)

Matilda Rantapere (matilda.rantapere@gmail.com)

Milja Helkkula (milja@lailanet.fi)

KeskiPiste2020 -kisat

Pohjoiskulman partioalue, johon myös Lumikit kuuluvat, järjestävät Lounais-Suomen partiolaisten partiotaitokisat Pyhärannassa 12-13.9. Lippukuntamme vastuulla on kisoissa kolme rastia, jonne tarvitsemme oman johtajistomme lisäksi vähintään 15 vapaaehtoista rastimiestä. Tällä hetkellä tarvitsemme lauantai-illalle n. 14-19 neljä rastihenkilöä lisää ja sunnuntaille klo 8-12 seitsemän henkilöä.

Kiinnostaisiko sinua tulla näkemään isot partiotaitokisat järjestäjän näkökulmasta? Rastivahdin homma on helppo, partiotaustaa ei vaadita ja homma sopii kaikille nuorista vanhoille! Kaikki rastivahdit perehdytetään pestiin yhtenä arki-iltana (kesto n. 2 tuntia) ennen kisoja. Halutessasi voit osallistua myös molempina päivinä, sillä tarve vapaaehtoisille on suuri! Jos innostuit, ota yhteyttä Karoliinaan sähköpostilla tai viestillä (karoliina.lintunen1@gmail.com) ja ilmoita milloin haluaisit tulla.

Jäsenmaksut ja jäsenmaksuvapautukset

Lippukuntamme partiolaisten vuosittainen jäsenmaksu on 56,50 euroa. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n että Lounais-Suomen partiopiirin jäsenmaksu ja partiovakuutus. Jäsenmaksut laskutetaan pääasiassa marraskuun aikana, mutta osalle lippukunnasta jäsenmaksulasku on jo tullut. Lisätietoja jäsenmaksusta ja partiovakuutuksesta löydät täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Jäsenmaksuun on mahdollista hakea jäsenmaksuvapautusta Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:ltä. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautuksesta päättää Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry ja vapautus ei tule lippukunnan johtajiston tietoon. Jäsenmaksuvapautusta anotaan Kuksa-jäsentietorekisterin kautta. Lisätietoja aiheesta ja ohjeet jäsenmaksuvapautushakemuksen täyttämiseen täältä:  

https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Suora linkki Kuksaan hakemaan jäsenmaksuvapautusta: https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemuslomake_tayta.aspx?HAKId=45

Lisätietoja jäsenmaksusta lippukunnanjohtajalta Karoliinalta (karoliina.lintunen1@gmail.com) ja Kuksasta jäsenrekisterinhoitaja Miljalta (milja@lailanet.fi)

Asiointipalvelu

Tänä syksynä Suomen Partiolaiset on ottanut käyttöönsä asiointipalvelun, joka on tarkoitettu jäsenille ja heidän huoltajilleen. Asiointipalvelu on luotu helpottamaan keskeisiä jäsenyyteen liittyviä toimia, kuten tietojen päivittämistä ja tapahtumiin ilmoittautumista. Asiointipalvelu vastaa toiminnoiltaan Kuksaa, mutta on luotu helppokäyttöisemmäksi. Asiointipalveluun kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin Kuksaan ja asiointipalveluun pääset osoitteesta asiointi.partio.fi. Lisätietoa ja ohjeita saat osoitteesta https://www.partio.fi/partiolaiselle/apua-ja-ohjeita/partiorekisteri-kuksa/ tai lippukuntamme jäsenrekisterinhoitajalta Miljalta (milja@lailanet.fi).

Syksyn tärkeät päivämäärät

12.-13.9. KeskiPiste2020-kisat Pyhärannassa

13.9. Leisku2020 viimeinen ilmoittautumispäivä

25.-27.9. Leisku2020 Lehtoniemessä

10.10. Hunaja2020 partiotaitokisat

7.11. Sudenpentujen yhteinen päiväretki

6.12. Soihtukulkue

10.12. Puurojuhla Louhelinnassa

Hyvää partiosyksyä!

Laitilan Lumikkien johtajisto