Lippukuntaposti 8/2020

Tässä elokuun partioposti koteihin. Partio alkaa taas viikolla 35.

Partion aloitustapahtuma

Partiosyksy startataan käyntiin keskiviikkona 19.8. Laitilan torilla klo 17-18.30. Aloitustapahtumassa  pääsee tutustumaan partioon harrastuksena erilaisten pisteiden kautta sekä ilmoittautumaan mukaan partiotoimintaan. Partioharrastusta jatkavia kehotetaan myös ilmoittautumaan torille.Tapahtumassa Kotikolona-merkin suorittaneet saavat merkkinsä johtajaltaan. Partiotoimintaan on mahdollista ilmoittautua myös sähköpostilla lippukuntalaitilanlumikit@gmail.com, jos ei pääse mukaan yhteiseen ilmoittautumiseen.

Avuksi toimintaan?

Kaipaamme toimintaamme mukaan uusia tekijöitä. Oletko vanha partiolainen joka haluaisi palata mukaan toimintaan? Oletko ummikko, jota kiinnostaisi tulla mukaan partiotoimintaan? Haluaisitko sinä perustaa Laitilaan kaikille tarkoitetun aikuispartioryhmän? Ei väliä, meille ovat tervetulleita kaikki ja jokaiselle löytyy mielekästä tekemistä esimerkiksi retkeilytoiminnan kehittämisen ja viikkojohtamisen parissa. Ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Karoliinaan (karoliina.lintunen1@gmail.com) tai pestijohtaja Elleen (elle.teinila@gmail.com)

KeskiPiste2020 -kisat

Pohjoiskulman partioalue johon myös Lumikit kuuluu järjestävät Lounais-Suomen partiolaisten partiotaitokisat Pyhärannassa 12-13.9. Lippukuntamme vastuulla on kisoissa kolme rastia, jonne tarvitsemme oman johtajistomme lisäksi vähintään 15 vapaaehtoista rastimiestä. Kiinnostaisiko sinua tulla näkemään isot partiotaitokisat järjestäjän näkökulmasta? Rastivahdin homma on helppo, partiotaustaa ei vaadita ja homma sopii kaikille nuorista vanhoille! Rastivahtina olo vie noin 4 tuntia aikaa joko lauantaina (aamupäivä tai iltapäivä) tai sunnuntaina (aamupäivä). Tämän lisäksi kaikki rastivahdit perehdytetään pestiin yhtenä arki-iltana (kesto n. 2 tuntia) ennen kisoja. Halutessasi voit osallistua myös molempina päivinä, sillä tarve vapaaehtoisille on suuri! Jos innostuit, ota yhteyttä Karoliinaan sähköpostilla tai viestillä (karoliina.lintunen1@gmail.com) ja ilmoita, milloin haluaisit tulla.

Leisku2020

Lumikkien järjestämä yhteinen leiri on tullut jäädäkseen, ja sellainen järjestetään tänäkin syksynä. Leisku2020 -leiri järjestetään 25.-27.9.2020 Lehtoniemen leirikeskuksessa. Leirin teemaksi valikoitui tänä vuonna Afrikan tähti -lautapeli. Sinua odottaa huikea seikkailu, jossa aarteet odottavat löytäjäänsä. Leiristä tarkempaa tietoa elokuun aikana. 

Syksyn tärkeät päivämäärät

19.8. Partion aloitustapahtuma torilla

12-13.9. KeskiPiste2020-kisat Pyhärannassa

25-27.9. Leisku2020 Lehtoniemessä

10.10. Hunaja2020 partiotaitokisat

6.12 Soihtukulkue

Hyvää tulevaa partiosyksyä!

Laitilan Lumikkien johtajisto