Lippukuntaposti 5/2020

Partion tauko

Lähipartio on tauolla 13.5. asti koronaviruspandemian vuoksi. Valtioneuvoston ja Suomen Partiolaisten ohjeistuksen mukaan alle kymmenen hengen kokoontumiset on sallittu 14.5. alkaen 1.6. asti, jonka jälkeen isommat kokoontumiset on sallittu. Alle kymmenen hengen ryhmät saavat kokoontua ryhmänjohtajan ohjeistuksen mukaisesti siis toukokuun viimeisillä viikoilla. Ryhmänjohtajat tiedottavat kokoontumisista huoltajille.

 

Partio kesällä

Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään lippukunnan kesäpäivän sekä pienempiä retkiä, mikäli olosuhteet ja ohjeistukset sen sallivat. Alustava ajankohta kesäpäiville on 1.-2.7. ja pääsiäiseltä siirretyn vaelluksen ajankohta 17.-19.7. Vaellus on Liesjärven kansallispuistossa ja se on tarkoitettu seikkailijoille ja sitä vanhemmille partiolaisille. Sudenpennut saavat halutessaan osallistua huoltajan kanssa. Lisätietoja heinäkuun tapahtumista kesäkuussa myöhemmin lähetettävässä sähköpostiviestissä.

 

Otava2020

Otava2020 leiri siirtyy kesältä 2020 kesälle 2021. Uusi ajankohta on 10.-17.6.2021. Otavan leiri-ilmoittautuminen avautuu uudelleen 1.12.2020. Leirille jo ilmoittautuneiden ei tarvitse tässä vaiheessa tehdä mitään. Lisätietoja aiheesta syksyllä.

 

Johtajapula!

Tarvitsemme syksyllä mukaan toimintaamme uusia johtajia, sillä osa nuorista johtajistamme lähtee opiskelemaan muualle. Tämä tarkoittaa sitä, että muutamien ryhmien johtajatilanne on vielä epäselvä. Kaipaamme joukkoomme myös muita kuin viikkotoiminnan vetäjiä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi avustamista partiotaitokilpailujen rasteilla, leirien yövalvontaa tai jonkun taidon opettamista yhdessä koloillassa. Oletko haka suunnistaja, onnistuuko nikkarointi tai kädentaidot vai onko erityistaitosi viittomankieli? Kaikki käy! Ryhmänjohtajille tarjoamme “Tervetuloa partioon/Takaisin partioon” ja ryhmänjohtaja-koulutukset. Pyrimme ryhmien johtamisessa siihen, että jokaisella ryhmällä olisi vähintään kaksi johtajaa, joten yksin tätä hommaa ei tarvitse tehdä. Erityisesti syksyllä Pyhärannassa järjestettäviin KeskiPiste2020-partiotaitokilpailuihin kaipaamme rastivahteja yhdeksi tai kahdeksi päiväksi 12.-13.9. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä lippukunnanjohtaja Karoliinaan (044-2624699 / karoliina.lintunen1@gmail.com). 

 

Partiosyksyn aloitus

Partiosyksy aloitetaan 19.8 Laitilan torilla, jolloin jokainen partiolainen ilmoittautuu tulevalle partiovuodelle. Tarkempi aika ilmoitetaan myöhemmin. Syksyllä tulossa on myös lippukunnan oma Leisku2020-leiri Lehtoniemessä 25.-27.9.

 

Lippukuntaposti jää tauolle kesä- ja heinäkuun ajaksi, palataan taas elokuussa!

Lumikkien johtajisto