Lippukuntaposti 4/2020

Lippukuntaposti 4/2020

Koronavirusepidemia ja muutokset partiossa

Lähipartio on tauolla ainakin 15.4. asti ja lippukunnan yhteisistä tapahtumista pääsiäisvaellus 10-12.4. ja paraati 3.5. on peruttu. Tämän lisäksi ryhmien omat retket, kisat ja lippukunnan varainhankintakampanja on peruttu. Kesäkuun alussa olevien Pikku Karhu -kesäleirin ja kesäpäivien suunnittelu jatkuu samoin kuin Otava2020-leirin. Tiedotamme myöhemmin koronavirusepidemian aiheuttamista lisämuutoksista loppukevään partiotoimintaan.

Ryhmänjohtajat tiedottavat ryhmilleen lähipartiotoiminnasta. Lippukunnan Instagram- ja Facebook-tilillä on julkaistu etäpartiovinkkejä, joita jokaisen kannattaa käydä kurkkimassa. Instagramista meidät löytää @laitilanlumikit ja Facebookista nimellä Laitilan Lumikit. Instagram-päivitykset löytyvät myös lippukunnan nettisivujen etusivun alaosasta osoitteessa https://laitilanlumikit.lippukunta.fi/

Nuoska2020

Kiitos kaikille Nuoskalle osallistuneille leiriläisille ja johtajille hienosta retkestä! Leirin johtajat pyytävät palautetta leiristä, sillä leirin johtaminen oli osa heidän partiojohtajakoulutustaan. Palautekysely on kohdistettu leiriläisille ja vanhemmat voivat täyttää lomakkeen yhdessä partiolaisen kanssa. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Linkki kyselyyn: https://bit.ly/2xjrfQA

Tsemppiä kevääseen!

Lumikkien johtajisto