Partiotoiminta tauolla koronavirusepidemian vuoksi

Suomen Partiolaiset on 12.3.2020 julkaistulla tiedotteella ohjeistanut lippukuntia laittamaan partiotoiminnan tauolle 15.4.2020 asti koronaviruksen leviämisen välttämiseksi. Ohjeistus perustuu valtioneuvoston ohjeistukseen perua harrastetapaamiset. Lumikkien viikoittainen partiotoiminta on ohjeistuksen mukaisesti peruttu 15.4.2020 asti. Tämä tarkoittaa viikkokokoontumisia, ryhmien omia retkiä ja lippukunnan pääsiäisvaellusta. Myös kaikki yli 500 hengen partiotapahtumat on peruttu toukokuun loppuun asti mukaan lukien partioparaati Turussa 3.5.2020.

Lippukunnan johtajiston kokoukset ja yhdistyksen kevätkokous järjestetään etäkokouksina. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan järjestämään myös partiotoimintaa etänä, tiedotamme aiheesta lisää lippukunnan johtajiston kokouksen jälkeen.

Linkki Suomen Partiolaisten julkaisemaan tiedotteeseen: https://www.partio.fi/ajankohtaista/partiotoiminta-toistaiseksi-tauolle-koronaviruksen-takia/?fbclid=IwAR1CZfcOFOXUYbXwafKAEZHP6PjHUh_ZltibikacJT6PH_TQvcAp6UGoTFA

Mahdollisista muutoksista Suomen Partiolaisten ohjeistuksiin tiedotamme heti muutosten tullessa tietoomme. Lisätietoja aiheesta saat omalta ryhmänjohtajaltasi ja lippukunnajohtajalta Karoliinalta (karoliina.lintunen1@gmail.com). Voit olla yhteydessä koko johtajistoon myös sähköpostin lippukuntalaitilanlumikit@gmail.com kautta.

Partioterveisin,
Karoliina Lintunen
Lippukunnanjohtaja