Lippukuntaposti 3/2020

Maaliskuun 2020 lippukuntaposti

Nuoska2020

Varustelista on toimitettu erillisessä sähköpostissa osallistujille. Muistutamme leirimaksun maksamisesta ajoissa. Nähdään leirillä!

Hyviä tekoja 2020

Laitilan Lumikeille laavu vuodelle 2021? Lumikit ovat mukana Säästöpankin hyviä tekoja kampanjassa. Kampanjan avulla pitkään haaveiltu laavu saattaisi olla askeleen lähempänä. Käyhän siis äänestämässä Laitilan Lumikkeja. Näin autat meitä laavuhankkeen toteuttamisessa. 

Näin äänestät:

1.Mene osoitteeseen: https://www.saastopankki.fi/fi-fi/saastopankkiryhma/vastuullisuus/hyvia-tekoja/aanestys  

2.Valitse paikkakuntalistalta Laitila.

3.Tykkää Lumikkien hankkeesta.

4. Toista tämä joka päivä 17.3. asti.

Lakritsimyynti

Hei partiolaisten huoltajat! Lumikit myyvät varainkeruuna huhtikuun aikana Kouvolan Lakritsin 500 gramman rasioita 9 euron kappalehintaan. Myynnistä saadut tuotot käytetään lippukunnan retki- ja leiriosallistumisten tukemiseen ja varustehankintoihin.

Selvitämme nyt ennen lakritsien tilausta lippukunnan arvioidun myyntimäärän, jotta osaamme tilata oikean määrän. Pyydämme jokaista huoltajaa vastaamaan lakritsien myyntikyselyyn Kuksassa oheisen linkin kautta viimeistään 20.3. Kuksa-linkki: kuksaan.fi/33992

Mikäli perheessäsi on useampi partiolainen, täytä kysely jokaista partiolaista kohden (muista vaihtaa ”Valitse ilmoitettava henkilö” -kohtaan toisen partiolaisen nimi). Vastaamalla kyselyyn partiolaisen perhe sitoutuu myymään ilmoittamansa lakritsirasiamäärän. Yli 12 lakritsirasiaa myyneet partiolaiset saavat myyntipalkinnoksi lippukunnan kangaskassin, jonka lisäksi eniten lakritsirasioita myynyt partiolainen palkitaan Light My Fire -ruokailuvälinesetillä.

Lakritsimyynnin järjestäminen on osa samoajaryhmä Vaahtonamujen  partio-ohjelmaa. Lisätietoja lakritsimyynnistä saat ryhmän johtajilta Karoliinalta ja Elleltä (karoliina.lintunen1@gmail.com ja elle.teinila@gmail.com).

Pääsiäisen noitavaellus

Hei tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset! Lumikit lähtevät pääsiäisen noitavaellukselle Liesjärven ja Torronsuon kansallispuistoihin 10-12.4.2020. Kuljemme vaelluksen aikana noin 30 kilometrin matkan kansallispuistojen eri reittejä pitkin ja yövymme teltoissa. Kuljemme kansallispuistoihin kimppakyydeillä (ajomatka n. 2 tuntia). Lippukunta kustantaa matkakulut ja osallistujat hoitavat itse oman muonituksensa. Lisätietoja vaelluksesta saat Karoliinalta ja aikataulu sekä varustelista toimitetaan ilmoittautuneille lähempänä vaelluksen ajankohtaa.

Ilmoittautuminen 26.3. mennessä Kuksaan: kuksaan.fi/33730

Paraati

Lounais-Suomen Partiopiirin perinteinen partioparaati järjestetään Turussa sunnuntaina 3.5. Tapahtumassa kokoontuu jopa tuhansittain partiolaisia ympäri Lounais-Suomea. Paraatiin kuuluu Turun tuomiokirkon edustalla vietettävä paraatijuhla sekä Turun keskustan läpi kulkeva partiomarssi. Lippukuntamme paraatipäivään kuuluu lisäksi maksuton ruokailu sekä yhteinen aktiviteetti. Yhteiseksi aktiviteetiksi valikoitui tänä vuonna keilailua Raision keilahallissa. Paraatia edeltävällä viikolla järjestään paraatiharjoitukset. Tapahtumasta tulee lisätietoa kevään aikana. 

Otava2020 leirilippukunnan ennakkotapaaminen

Pohjoiskulman Otava2020-leirin Meritähti-leirilippukunnan ennakkotapaaminen järjestetään 23.5. Pyhärannan Rihtniemessä. Tapaamisen tarkoituksena on tutustua toisiin leirilippukuntalaisiin jo ennen Otava2020 -leiriä. Leirille ilmoittautuneille toimitetaan myöhemmin tarkempi kutsu ennakkotapaamiseen.

Pikku Karhu ja lippukunnan kesäpäivät

Sudenpentujen kesäleiri Pikku Karhun ja kesäpäivien ajankohta on aiemmasta tiedosta poiketen muuttunut. Kesäleiri Pikku Karhu järjestetään 1–4.6.2020 Laitilan Tulirannassa. Leiri on lippukuntamme sudenpentujen ja syksyllä seikkailijoiksi siirtyvien partiolaisten ikioma leiri. Leirin hinta on n. 30 euroa ja majoitumme leirillä teltoissa.

Kesäpäivä järjestetään keskiviikkona 3.6. Tulirannassa Pikku Karhu -leirin yhteydessä klo 17–20. Lippukuntamme partiokevään perinteinen päätöstapahtuma on koko lippukunnan yhteinen tapahtuma. Tänä vuonna halukkaat saavat myös jäädä yöksi Tulirantaan omaan majoitteeseen kuten telttaan tai riippumattoon. Myös lippukunnalta saa lainaksi telttoja. Kesäpäivä on maksuton tapahtuma. Kesäpäivän jälkeen Tulirannassa yöpyjät hoitavat ruokailut joko omakustanteisesti tai osallistumalla Pikku Karhun ruokailuihin (iltapala, aamupala ja lounas) 5 eurolla.

Ilmoittautuminen Pikku Karhulle ja kesäpäiville alkaa huhtikuun alussa, pysykäähän siis kuulolla! Lisätietoja leirin johtajalta Karoliinalta.

 

Tärkeät päivät maaliskuussa

6–8.3. Nuoska2020 -talviretki

20.3. Lakritsimyyntikyselyn vastausaika päättyy

26.3. Noitavaelluksen ilmoittautuminen päättyy

Lippukunnan järjestämien partiotapahtumien aikataulut keväällä 2020 (muutokset ovat mahdollisia):

6–8.3. Nuoska2020-talviretki Laitilassa (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset

7.3. Nuoska2020-päiväretki Laitilassa (sudenpennut)

10–12.4. Pääsiäisvaellus (tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset)

25.4. Hunaja2020-kisat Raumalla (seikkailijat, tarpojat)

3.5. Partioparaati Turussa (koko lippukunta)

9.5. Noppa-sudenpentukilpailut (sudenpennut)

23.5. Otava2020 leirilippukunnan ennakkotapaaminen (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset)

1–4.6. Pikku Karhu -leiri Laitilassa HUOMIO! Ajankohta muuttunut.

3.6. Lippukunnan kesäpäivät Pikku Karhu -leirillä Laitilassa (koko lippukunta) HUOMIO! Ajankohta muuttunut.

22–29.7.2020 Otava2020 (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset)

 

Hyvää partiokevään jatkoa!

Lumikkien johtajisto