Tammikirkko 2020

Tammikirkon kutsu PDF-muodossa.

Partiovuoden ensimmäinen yhteinen koko lippukunnan tapahtuma on perinteinen Tammikirkko, joka on Laitilan Pyhän Mikaelin kirkossa 26.1. klo 10. Tammikirkossa partiolaiset antavat vuosittain uusittavan partiolupauksen. Ensimmäisen vuoden sudenpennut saavat partiolupauksen annettuaan huiveihinsa lippukunnan huivimerkin. Koko lippukunta esittää yhteislauluna kirkossa laulun “Tää ystävyys ei raukene”. Lupauksenantoa ja yhteislaulua harjoitellaan koloilloissa etukäteen. Lippukunta kokoontuu kirkon takaosaan ennen Tammikirkon alkua klo 9.40.

Tammikirkkoon pukeudutaan partioasuun eli partiohuiviin ja partiopaitaan, alaosana tummat housut tai hame.  Sudenpennut saavat kirkossa lainaan väiski-päähineet. Ohjeita partiomerkkien ompelusta partiopaitaan löydät lippukunnan sivuilta: https://laitilanlumikit.lippukunta.fi/partioasu/ ja ryhmien johtajilta.

Tarjoamme mahdollisuuden myös partiolupauksen antamiseen lippukunnan alkuvuoden muissa yhteisissä tapahtumissa, jos Tammikirkkoon osallistuminen ei ole mahdollista vakaumuksen tai esteen vuoksi.  

Tammikirkon jälkeen kokoonnutaan kirkkokahveille Kirkkokodille, jonne partiolaiset läheisineen ovat lämpimästi tervetulleita. Kirkkokodilla jaamme huivimerkit, palkitsemme ansioituneita partiolaisia ja luovutamme adventtikalenterien myyntipalkinnot.