Otava2020-leirin ilmoittautuminen alkaa!

Hei syksyllä 2020 seikkailijaikäiset ja vanhemmat partiolaiset sekä partiolaisten huoltajat!
Ensi kesän Loistavin seikkailu on Otava-piirileiri Rymättylän Maisaaressa 22.-29.7.2020
Ilmoittaudu mukaan nyt!

Otavalle ilmoittaudutaan 1.11.2019-30.1.2020 välisenä aikana.
Ilmoittautuminen tehdään jäsenrekisteri Kuksassa kuksaan.fi/26026
Ilmoittautuminen on sitova. Huomioithan ilmoittautuessa, että valitset majoituslippukunnaksi Laitilan Lumikit.

Leiri kestää siis 8 päivää ja on varmasti ikimuistoinen. Matkaan lähdetään bussilla Laitilasta ja kuljetuksen saareen järjestää merivoimat.

Otavalla ohjelmassa on seikkailijoille ja tarpojille neljä ohjelmalaaksoa, joiden aktiviteetit pyörivät median, tieteen&teknologian, meren ja avaruuden ympärillä. Lisäksi luvassa on alaleirin oma päivä, jolloin tehdään aktiviteetteja yhdessä oman leirilippukunnan kanssa, tutustutaan tarkemmin leirin hahmoihin ja ehditään viettää vapaa-aikaakin enemmän.

Leirillä päästään myös haikille; seikkailijat lähtevät päivähaikille tutustumaan Maisaareen, tarpojat pääsevät yön yli mantereen puolelle ja samoajat melovat tiensä viereiselle saarelle. Haikilla liikutaan omasta leirilippukunnasta muodostettavien vartioiden kanssa. Vapaa-aikaa voi viettää samoajien omassa hengailupaikassa, jossa on myös vapaaehtoista ohjelmaa halukkaille.

Vaeltajat ovat leirillä pesteissä ja lisäksi luvassa on vaeltajaohjelmaa niin päivisin kuin iltaisin. Aktiviteetteihin saa osallistua oman kiinnostuksen ja aikataulun mukaan. Myöskään aikuisia ei ole unohdettu, ja tarjolla on ohjelmaa sekä päivisin että iltaisin. Lähijohtajina toimiville pyritään järjestämään tekemistä myös laaksojen yhteyteen, jotta samaan aikaan voi olla lähellä omaa vartiotaa ja saada itselleenkin jotain.

Otavalla järjestetään myös luotsikoulutuksia! Iltaisin aikuis- ja vaeltajaohjelmasta vastaa leirin johtajakahvila.

Leirimaksu tulee olemaan korkeintaan 220,-. Lumikit pyrkivät tukemaan leirille lähtevien partiolaisten leirimaksua kaikille samalla summalla, joka määräytyy saamiemme avustusten sekä leirille lähtevien partiolaisten lukumäärän mukaan. Tarkka tukisumma ilmoitetaan avustusten tarkennuttua. Lasku leiristä tulee maaliskuussa. Otavan osallistumismaksuun on mahdollista hakea myös stipendiä joko koko maksuun tai puoleen siitä ilmoittautumisen yhteydessä.

Otavalla on käytössä kesätyö- ja kesälomatakuu! Jos et kesätöiden tai kesäloman ajankohdan vuoksi pysty osallistumaan leirille, voit peruuttaa osallistumisen työnantajan antamaa vapaamuotoista todistusta vastaan 31.5.2020 mennessä.

Tässä tarkempi ilmoittautumisohje PDF-muodossa ja lisätietoa leiristä osoitteesta piirileiriotava.fi

Jos sinulla on jotain kysyttävää, voit ottaa lippukunnan Otava2020-yhteyshenkilöön Miiaan (miia.jalonen@lailanet.fi)