Lippukuntaposti 10/2019

Tässä viestissä on asiaa Laitilan Lumikkien viikkotoimintaan liittyen sekä yleistä partioasiaa. 

Jäsenmaksuvapautus

Lippukuntamme partiolaisten vuosittainen jäsenmaksu on 59,50 euroa. Maksuun sisältyy sekä Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:n että Lounais-Suomen partiopiirin jäsenmaksu ja partiovakuutus. Jäsenmaksut laskutetaan pääasiassa marraskuun aikana, mutta osalle lippukunnasta jäsenmaksulasku on jo tullut. Jäsenmaksuun on myös mahdollista hakea jäsenmaksuvapautusta Suomen Partiolaiset – Finlands Scouter ry:ltä. Jäsenmaksuvapautus voidaan myöntää taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein. Jäsenmaksuvapautuksella halutaan varmistaa myös vähävaraisten perheiden lasten ja nuorten mahdollisuus harrastaa partiota. Jäsenmaksusta vapauttamista voi anoa ympäri vuoden, anomus tulee kuitenkin tehdä ennen jäsenmaksulaskun eräpäivää. Jäsenmaksuvapautusta anotaan Kuksa-jäsentietorekisterin kautta. Lisätietoja aiheesta ja ohjeet jäsenvapautushakemuksen täyttämiseen täältä: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenmaksut-ja-laskutus/

Ankkurit ylös! -juhlaleiri ja löytötavarat

Kiitos kaikille osallistujille mahtavasta juhlaleiristä! Otamme vastaan palautetta leiristä lippukunnan sähköpostiin lippukuntalaitilanlumikit@gmail.com, joten jos perheen partiolaisella tai huoltajalla on asiaa liittyen leiriin ja sen järjestelyihin, otamme ne ilolla vastaan. 

Lehtoniemestä löytyi leirin päätyttyä kahdet ulkohousut, punavalkoraidalliset villasukat ja saappaan sisätossut. Löytötavarat on toimitettu tämän viikon aikana Tuulensuuntuvalle, josta voit niitä kysellä omalta johtajaltasi.

Lumikkien 80-vuotisjuhlat Laitilan Louhelinnassa 3.11. klo 12-15

Lippukunnan 80-vuotisjuhlavuosi huipentuu Laitilan Louhelinnassa järjestettäviin juhliin. Juhla järjestetään 3.11.2019 klo 12-15. Juhlimme ruuan, kakkukahvien, esitysten ja palkitsemisten merkeissä. Kutsumme partiolaisten perheistä myös yhden läheisen mukaan tapahtumaan. Partiolaiset pukeutuvat partiopaitaan ja partiohuiviin. Toivomme partiolaisten saapuvan juhliin yhteiskyydein parkkitilan vähyyden vuoksi. Ilmoittautuminen juhliin Kuksan kautta: https://bit.ly/2mh0Du3. Juhlien viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10. ja lisätietoja juhlista saat juhlavastaava Elle Teinilältä (elle.teinila@gmail.com).

Paperinen juhlakutsu on toimitettu jo juhlaleirillä olleille, jonka lisäksi lopuille lippukuntalaisille kutsu toimitetaan koloilloissa. 

Adventtikalenterimyynti

Perinteisten adventtikalentereiden myynti alkaa lokakuun aikana. Adventtikalentereiden myynti on valtakunnallisesti sekä lippukuntamme partiolaisten tärkein vuosittainen varainhankintakampanja. Tänä vuonna keräämme varoja erityisesti Otava2020-leirin leirimaksujen avustamiseen sekä Otava2020-leiriin liittyviin muihin tapahtumiin. Adventtikalenterin myyntihinta vuonna 2019 on 10 €, josta suurin osa menee paikallisille lippukunnille. Lippukuntien osuus adventtikalenterin myyntihinnasta on 4,50 €, Lounais-Suomen partiopiirin 2,85 € ja Suomen Partiolaisten keskusjärjestön 2,65 €. Kaikki adventtikalenterin tuotantoon liittyvät kustannukset maksaa keskusjärjestö.

Adventtikalenterimyynnistä toimitetaan lisätietoa koteihin lähempänä myynnin aloittamista. Pyydämme kuitenkin jo nyt miettimään montako adventtikalenteria haluatte ottaa myytäväksi. 10 myydystä kalenterista partiolainen saa partiopaitaansa tonttumerkin, 20 myydystä kalenterista juomapullon, 50 myydystä kalenterista hopeisen tonttumerkin ja 100 myydystä kalenterista kultaisen tonttumerkin sekä Haglöfs Corker -repun. Lisätietoja adventtikalentereista https://www.adventtikalenteri.fi/
 

Lippukunnan uudet nettisivut

Lippukunnalle on luotu uudet nettisivut, jotka löytyvät osoitteesta www.laitilanlumikit.lippukunta.fi. Sivuja päivitetään syksyn 2019 aikana, joten sivut ovat vielä puutteelliset. Löydät meidät myös Facebookista nimellä Laitilan Lumikit ja Instagramista @laitilanlumikit.